Vágólapra másolva!
Frank Lampard, a Chelsea 31 esztendős labdarúgója egy lapinterjúban elárulta: 37-38 éves koráig szeretne futballozni, azután pedig szívesen lenne valamikor jelenlegi klubjában vezetőedző.

"Valójában soha nem jelöltem ki egy végső dátumot, de az biztos, hogy a jelenlegi szerződésem lejárta után is játszanék még" - idézte szombaton a Times a válogatott középpályást, akit érvényben lévő kontraktusa még négy évig köti a londoni egylethez. "Nem látom, hogy céltudatos edzéssel, megfelelő étkezéssel miért ne futballozhatnék akár 37-38 éves koromban is. Ez egy középpályás esetében kivitelezhető" - tette hozzá.

Lampard a 14. szezonját kezdi meg a legmagasabb szinten, ugyanakkor már a későbbiekre is gondol, amint azt jelezte, csapattársával, John Terryvel együtt fog edzői képesítést szerezni.

"Néhány éve ez még nem érdekelt, de azok után, hogy sok remek szakemberrel dolgoztam együtt, és láttam, amint fiatal játékosok pályafutását indítják el, most már magam is szeretném kipróbálni az edzősködést. Beszéltem erről Johnnal, és úgy döntöttünk, hogy együtt vizsgázunk le. Arról álmodom, hogy egy napon a Chelsea menedzsere leszek. Ez valóban egy álom, nagyon szorosan kötődöm ugyanis a klubhoz. Persze lehet, hogy John megelőz."