Vágólapra másolva!
Olasz sajtóértesülés (UnoNotizie.it) szerint az AC Milan labdarúgócsapatánál hétfőn jelentik be a legnagyobb nyári igazolás, a spanyol Cesc Fabregas megszerzését.

Hétfőn a Milan éppen Luigi Berlusconi-kupáért játszik majd az ősi rivális Juventus ellen, a piros-feketék ultrái részéről pedig komoly tüntetés várható, amiért a klub elengedte Kakát a Real Madridhoz, ugyanakkor Fabregas megszerzésének bejelentése némiképpen biztosan csitíthatja a kedélyeket.

A 22 éves Európa-bajnok középpályás lehetséges érkezése miatt ismét felvetődött, hogy az olaszok világbajnoka, Andrea Pirlo elhagyja a milánóiakat, jóllehet nemrég még arról volt szó, hogy a San Siróban fejezi be pályafutását.

A Milan sajtóértesülések szerint 30-35 millió eurót fizet az Arsenalnak Fabregasért, aki a harmadik nyári szerzeménye lenne az együttesnek Klaas-Jan Huntelaar és Flavio Roma után.

Az átigazolás esélyeit ugyanakkor gyengíti, hogy szombaton játszott a Premeir League nyitófordulójában, sőt két góllal vette ki a részét az Everton 6-1-es leiskolázásából.