Vágólapra másolva!
A Svédország elleni szombati vereség után a magyar labdarúgó-válogatottnak szerdán le kell győznie Portugáliát, hogy reális esélye legyen a továbbjutásra. Rudolf Gergely 1-0-s magyar győzelmet remél, Gera Zoltán szerint nehezebb mérkőzés lesz, mint a svédek elleni.

"Már jobban van a lábam, folyamatosan járok vele kezelésekre, és nem kizárt, hogy Portugália ellen már pályára léphetek. Ma csak teszteltük, hogy milyen, de további kezelésekkel nagyon sokat fog még javulni" - nyilatkozta sérüléséről Rudolf Gergely, a Debrecen csatára hétfő délután a válogatott telki edzőközpontjában.

Gera Zoltán szerint a játékosok túltették magukat a Svédországtól elszenvedett vereségen, de most talán még nehezebb feladat vár rájuk: "Tegnap még azzal foglalkozunk, hogy miben hibáztunk, hogyan lehetett volna jobban dönteni. Végül is lezártuk a dolgot és úgy érzem, a csapat kezd jobb állapotba kerülni a szerdai meccsre."

"Nagyon fegyelmezett játékra van szükség egy nagyon jó csapat ellen. Ezen a mérkőzésen eldől, hogy a rakkolós focihoz vagy a technikáshoz tudunk jobban alkalmazkodni" - tette hozzá a Fulham támadója.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=LmddPPpR6tXTuVkA


Gera Zoltán eltiltás miatt nem játszhat szerdán, ezért nem is tippel az eredményre, Rudolf viszont 1-0-s magyar győzelemben bízik.