Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a Ferencváros-MTK bajnoki mérkőzés rendezési hiányosságai, illetve a hazai szurkolók rendzavarása miatt másfél millió forintra büntette a vendéglátó csapatot.

A Ferencváros legutóbb augusztus 4-én kapott milliós nagyságrendű pénzbírságot, akkor az MLSZ a Hertha elleni edzőmeccsen, illetve a Zalaegerszeg elleni bajnokin történt rendbontások miatt összesen egymillió forintra büntette meg a labdarúgócsapatot.

A fegyelmi bizottság előző ülésén a Kaposvárt 100 ezer forintra büntette - a Ferencváros elleni bajnokin tapasztalt rendezési hiányosságok és a szurkolók rendzavarása miatt -, ám kedden a pénzbírságot elengedte, de a futballklubot továbbra is arra kötelezte, hogy következő hazai mérkőzésén 15 fővel emelje a rendezői létszámot, ezen a mérkőzésen szövetségi ellenőrt fogadjon és viselje az eljárás költségeit.

A Nyíregyháza-Videoton mérkőzés vendégcsapatát mint visszaesőt - szurkolóinak a rendzavarása miatt - 300 ezer forintra büntette. A diósgyőri Lippai Ákos kétmeccses, míg a nyíregyházi Yves Simplice Mboussi - mint visszaeső - hárommeccses eltiltást kapott, olvasható az MLSZ hivatalos honlapján.