Vágólapra másolva!
Öt góllal győzte le az Oberhausent a Német Kupa második fordulójában a Bayern München. A bajoroknál hosszas kihagyás után ismét játszott Luca Toni, ám az olasz csatár nem szerzett gólt.

A Bayern München hazai pályán fogadta a másodosztályú Oberhausent a Német Kupa második fordulójában. Az első félidőben védelmi hibákból szerzett két gólt Louis van Gaal együttese, fordulás után viszont már önerőből: Franck Ribéry beadásából Van Buyten csúsztatott szépen a vendégek kapujába. Közben elöl is hibáztak a vendégek, Thomas Schlieter nagy helyzetben luftot rúgott.

A találkozón hosszú sérülése után ismét pályára lépett a bajoroknál Luca Toni, csereként a 61. percben. A Bayern negyedik gólját mégsem az olasz szerezte, hanem Thomas Müller - becserélése után egy perccel. A 20 esztendős csatár csapata elmúlt három tétmeccsén négy gólt lőtt. A végeredményt Van Buyten állította be, miután befejelt egy szögletet.

Hajnal Tamás 82 percet játszott a Dortmundban a karlsruhei diadalmenet során: a vendégek 3-0-ra nyertek, a gólokon Barrios (2) és Zidan osztozott.

A negyedosztályú Eintracht Trier hosszabbítás után búcsúztatta a két emelettel feljebb játszó ellenfelét, az Arminia Bielefeldet. A győztes gólt a 110. percben szerezte Wilko Risser, az utolsó percben pedig Sahr Senesie is betalált, mesterhármast érve el így.

Német Kupa, második forduló:
Bayern München - Oberhausen 5-0
Gól: Embers (32., öngól), Gómez (41.), Van Buyten (62., 86.), Müller (70.)

Karlsruhe - Dortmund 0-3
Trier - Bielefeld 4-2 - hosszabbítás után
Mönchengladbach - Duisburg 0-1
Nürnberg - Hoffenheim 0-1
Ahlen - Greuter Fürth 2-3 - hosszabbítás után
Koblenz - Cottbus 4-2 - hosszabbítás után
VfL Bochum - Schalke 04 0-3

Szerdán:
19 órától:
Augsburg - Freiburg
Eintracht - Aachen
TSV 1860 - Hertha BSC
Werder Bremen - St. Pauli

20.30-tól:
1. FC Köln - Wolfsburg
1. FCK - Leverkusen
VfB Lübeck - Stuttgart
Osnabrück - HSV