Vágólapra másolva!
Bár az első vizsgálatokon átesett, még nincs pontos diagnózis Feczesin Róbert térdsérüléséről, amelyet a Debrecen futballistája vasárnap szenvedett el a Ferencváros ellen 2-1-re megnyert hazai bajnoki mérkőzésen.

A DVSC-TEVA honlapjának csütörtöki beszámolója szerint azért nem sikerült pontosan megállapítani a sérülés súlyosságát, mert a csatár térde olyannyira bedagadt, hogy az MR-vizsgálat nem tudta megállapítani, mi is a probléma. A Bajnokok Ligája-szereplés miatt a Bresciától kölcsönbe érkezett játékost a jövő hét elején vizsgálják meg újra.

"A doktorok azt mondják, jó jel, hogy nem laza a térdem, nem lötyög és nincs úgymond kilengése sem. Rá tudom tenni a testsúlyomat a bal lábamra, de most nem szívesen teszem, óvatosnak kell lennem. Jövő hét elejéig, az újabb vizsgálatig szigorúan feküdnöm kell, és jegelnem a lábam" - mondta Feczesin, aki a 13. percben nekicsúszott a kapufának, és nem is tudta folytatni a játékot vasárnap.

A futballista hozzátette: reményei szerint nincs szalagszakadása, mert akkor elkerülhetetlen a műtét, és az legalább féléves kihagyást jelentene, viszont ha nincs szakadás, akkor egy hónap múlva ismét játszhatna.

A Loki keretéből rajta kívül Bodnár László, Rudolf Gergely és Szélesi Zoltán is sérüléssel küzd. Utóbbi még biztosan nem léphet pályára kedden, az Olympique Lyon ellen a Puskás Ferenc-stadionban, míg előbbi kettő a pénteki, kaposvári bajnokit kihagyja, és csak utána születik döntés keddi játékukról.