Vágólapra másolva!
A szombati, Újpest elleni derbire készülő Ferencváros labdarúgócsapata kapusgondokkal küzd: Holczer Ádám már korábban megsérült, szerdán Justin Haber is kidőlt, a zöld-fehérek éppen ezért Megyeri Balázst hazahívták volna az U20-as világbajnokságról, de a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elutasította a kérést.

A Ferencváros technikai igazgatója, Igaz András azzal a kéréssel fordult a Magyar Labdarúgó Szövetséghez, hogy engedje haza az egyiptomi U20-as labdarúgó-világbajnokságról Megyeri Balázst, mivel a fővárosi csapatnak két kapusa is megsérült.

A 21 éves Holczer Ádám után ugyanis a 28 esztendős máltai Justin Haber is sérülést szenvedett. Az MLSZ elutasította az FTC kérését, mivel Gulácsi Péter cserekapusára a válogatottnak is szüksége van a vb-n. A szabályok szerint a játékossal attól kezdve a szövetség rendelkezik, hogy a futballista megjelent a válogatott edzőtáborában.

Az FTC honlapja szerint Bobby Davison vezetőedző keretében négy kapus van, így ha a sérültek állapota nem javul, előfordulhat, hogy a 19 éves Hermány Bence védi majd Újpesten a zöld-fehérek kapuját.