Vágólapra másolva!
Bobby Davison, a Ferencváros vezetőedzője nem nyilatkozott szombaton az Újpest elleni vereség után, és nem ez volt az első eset, hogy nem állt a sajtó rendelkezésére. A Fradi vezetése megelégelte a szabályszegő viselkedést, és megbünteti az angol edzőt.

Az MLSZ versenykiírása szerint az a vezetők kötelesek nyilatkozni a mérkőzések után, Bobby Davison azonban ezt már harmadszor mulasztotta el az Újpest elleni bajnoki mérkőzést követően. A második eset után az MLSZ 300 ezer forintra büntette Ferencvárost, amely a keddi fegyelmi ülésen újabb szakcióra számíthat.

Berki Krisztián, az FTC Zrt. vezérigazgatója a Nemzeti Sportban kijelentette: az angol tréner sem bújhat ki a szövetség szabályai alól, ezért tetteinek következménye lesz. A szombati sajtótájékoztató helyett egyenesen Angliáig autozó Davison pénzbüntetésre számíthat a klub részéről, a jövőben pedig nyilatkoznia kell.

Az MLSZ fent említett büntetéséről az edző korábban közölte: ő biztosan nem fizet a Ferencváros helyett.

"Bobby Davisont megviselték a történtek, nincs jó állapotban, ezért mentem én a sajtótájékoztatóra" - magyarázta főnöke viselkedését szombaton Csató Sándor, az FTC másodedzője.