Vágólapra másolva!
Lágyéksérülés miatt biztosan nem léphet pályára a szerdai, Lyon elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen Steven Gerrard, az FC Liverpool labdarúgócsapatának csapatkapitánya.

Ezt Rafael Benítez, a Debreceni VSC-vel azonos BL-csoportban szereplő angol alakulat vezetőedzője jelentette be, majd hozzátette, hogy a középpályáról Albert Riera, a védelemből pedig Martin Kelly és Martin Skrtel is hiányozni fog.

"Alberto Aquilani vírusos fertőzéssel bajlódott, de hétfőn már edzett, és bár kicsit még gyengének láttam, szerdára remélhetőleg már rendben lesz" - fogalmazott Benítez.

A szakvezető azt is elmondta, hogy Fernando Torres, az együttes Európa-bajnok spanyol csatára combizom-sérüléssel küszködik, de elutazik Franciaországba, mert ahogyan Benítez fogalmazott: "a Liverpoolnak nincs más választása."

Az angol sztárcsapatnak nagy szüksége van a győzelemre, mert három forduló után egy győzelemmel és két vereséggel a csoport harmadik helyén áll az éllovas Lyon és a második Fiorentina mögött, s ha ebben a pozícióban marad, tavasszal csak az Európa Ligában folytathatja az ötszörös BL/BEK-győztes gárda.