Vágólapra másolva!
Három mérkőzést is el kellett halasztani a nagy havazás miatt az angol labdarúgó FA-kupa 3. fordulójának szombati mérkőzései közül. A megrendezett mérkőzéseken a Fulham 1-0-ra verte a Swindont, Gera Zoltán csereként 7 percet játszott. A Sunderland simán verte a Borrow együttesét, a hazaiak kapuját Fülöp Márton védte hibátlanul.

Az Ipswich Town 2-1-re nyert a Blackpool otthonában, a vendégek válogatott csatára, Priskin Tamást a keretbe sem nevezte a szakvezetés. Kádár Tamás végigjátszotta a Plymouth elleni mérkőzést, ám csapata, a Newcastle csak 0-0-t ért el, így újráznia kell.

Halmosi Péter kezdőként 71 percig játszott, ám a Hull City így is 4-1-es vereséget szenvedett a Wigan pályáján. A korábbi MTK-védő, Kovács János a kispadról nézte végig együttese, a Lincoln City 4-0-s boltoni vereségét, a hazaiaknál Bogdán Ádám szintén nem jutott szóhoz.

A Liverpool csupán döntetlent ért el a második vonalban szereplő Reading otthonában, így a 32 közé jutásért újrajátszás lesz ebben a párosításban. A Manchester City egygólos győzelmet aratott vendégként a második vonalban szereplő Middlesbrough felett, ezzel Roberto Mancini, a City nemrégiben kinevezett trénere - aki Olaszországban kupaspecialista volt - megtette az első lépést a Wembley felé vezető úton. A tréner játékosként hatszor, edzőként négyszer nyert olasz kupát.

Eredmények, FA-kupa, 3. forduló:
Aston Villa - Blackburn 3-1
Blackpool - Ipswich 1-2
Bolton - Lincoln City 4-0
Everton - Carlisle 3-1
Fulham - Swindon 1-0
Huddersfield - West Bromwich 0-2
Leicester - Swansea 2-1
MK Dons - Burnley 1-2
Middlesbrough - Manchester City 0-1
Millwall - Derby 1-1
Nottingham Forest - Birmingham 0-0
Plymouth - Newcastle 0-0
Portsmouth - Coventry 1-1
Preston - Colchester 7-0
Reading - Liverpool 1-1
Scunthorpe - Barnsley 1-0
Sheffield Wednesday - Crystal Palace 1-2
Southampton - Luton 1-0
Stoke - York 3-1
Sunderland - Barrow 3-0
Torquay - Brighton 0-1
Tottenham - Peterborough 4-0
Wigan - Hull 4-1

A vasárnapi program:
Manchester United - Leeds United 14.00
Chelsea - Watford 16.00
Notts County - Forest Green 16.00
Sheff Utd - QPR 16.00
West Ham - Arsenal 17.15
Tranmere - Wolverhampton 19.15

Az elhalasztott Accrington-Gillingham, a Brentford-Doncaster, illetve a Bristol-Cardiff mérkőzésekre január 12-én kerül sor.