Vágólapra másolva!
Tőzsér Dániel, a Racing Genk magyar középpályása két 11-est is lőhetett a TuS Koblenz elleni felkészülési mérkőzésén, ám mindkettőt kihagyta. A belga csapat így is simán, 3-0-ra nyert a német másodosztályú együttes ellen, amelyben Stieber Zoltán nem kapott lehetőséget.

A Genkben Tőzsér végig a pályán volt, Köteles László az első félidőt védte végig, míg Tóth Balázs a 61. percben állt be csereként.

Tőzsér dupla hibája amúgy nem világrekord, Martín Palermo 1999-ben a magyar légiósnál is pontatlanabb volt: az Argentína-Kolumbia Copa América-mérkőzésen a csatár három 11-est is elhibázott.

Jobban ment az ítéletvégrehajtás Torghelle Sándornak, aki büntetőből szerezte az Augsburg győztes gólját: a német második ligában szereplő csapat - szintén edzőmeccsen - 2-1-re verte a Bundesliga élvonalában szereplő Nürnberget.

Palermo 11 évvel ezelőtt három büntetőt is elvállalt - egyből sem lett gól


A Real Madrid Casillától a német élvonalbeli Mainzhoz kölcsönadott Szalai Ádám már be is mutatkozott új csapatában, amely felkészülési meccsen 2-2-re végzett a Kaiserslauternnel. A magyar támadó a 61. percben állt be csereként.