Vágólapra másolva!
A Real Madrid örök kispadosa, José María Guti idén csak nyolc bajnokin lépett pályára, a héten elkésett az edzésekről, és már Madridból is elvágyik. A középpályás válságából egy Inter-szerződés jelenthet kiutat.

"Úgy gondoltam, Madrid az a város, ahol egész életemben élni akarok, de most el akarok menni innen" - mondta a Real Madrid saját nevelésű játékosa, Guti egy televíziós interjúban. "Egy másik országban, másik városban, más élményeket akarok szerezni."

A 33 éves középpályás október végétől egészen múlt hét vasárnapig nem játszott a Realban. Október 27-én a fővárosiak a spanyol kupában 4-0-s vereséget szenvedtek a harmadosztályú Alcorcontól, Gutit pedig a félidőben lecserélte Manuel Pellegrini. Az eset után a Real A csapatát másfél évtizede szolgáló játékos összerúgta a port az edzővel.

Bár múlt vasárnap, a Mallorca elleni bajnokin az utolsó hat percre becserélte Gutit a chilei edző, a helyzet koránt sem rendeződött. Az egykor a világ legjobb cseréjének tartott irányító a héten többször elkésett a reggeli edzésekről, szerdán pedig kiborult egy újságíró miatt, aki gyakori sérüléseiről kérdezte.

Guti egy külföldi szerződésben látja a megoldást, a Bolton Wanderers és az Inter érdeklődött is iránta. A korábbi spanyol válogatott játékos az utóbbit választaná.

"Tárt karokkal mennék az Interhez. Az egy nagy klub, ahol vannak barátaim is, mint Samuel Eto'o és Wesley Sneijder. Úgy gondolom, ez a csapat bármire képes lehet, a legjobb választás lenne számomra" - jelentette ki Guti.