Vágólapra másolva!
Egy-egy védőt és védekező középpályást igazolna télen a Real Madrid. Előbbi posztra a Bayern München tehetsége, Badstuber, utóbbira az AS Roma világbajnoka, De Rossi érkezhet.

A Real Madridnál jelenleg hiány mutatkozik védekező középpályásokból. Manuel Pellegrini edző nem számít Fernando Gagóra és Mahamadou Diarrára sem, így a poszton legtöbbször Lassana Diarra kap lehetőséget Xabi Alonso mellett. Tavalyi játékához képest azonban Lass teljesítménye is visszaesett, ezért a madridiak a következő idényre erre a posztra keresnek játékost. Az AS úgy tudja, hogy az első számú kiszemelt az AS Roma erőssége, Daniele de Rossi.

Az olaszt korábban már többször is kapcsolatba hozták a Reallal. Még két évvel ezelőtt Bernd Schuster szerette volna leigazolni, de az akkori sportigazgató, Predrag Mijatovics túl soknak találta a Roma által kért 40 millió eurót. Tavaly nyáron ismét felmerült De Rossi neve, mikor bizonytalan volt, hogy a klubnak sikerül-e Xabi Alonsót megszereznie. Alonsót végül megvették a Liverpooltól, de úgy tűnik, Florentino Pérez elnök továbbra sem tett le De Rossiról, kérdés, hajlandó-e az érte kért csillagászati összeget.

További átigazolási hírek

A Tottenham Hotspur érdeklődik a Bordeaux védője, Mathieu Chalmé iránt. A Blackburn Rovers szívesen kölcsönvenné a Villarreal uruguayi középpályását, Sebastián Egurent. A Bayern München fiatal védőjét, Holger Badstubert a Real Madriddal hozták kapcsolatba. A Liverpool holland csatáráért, Ryan Babelért a Galatasaray is bejelentkezett.

www.global-soccer.eu