Vágólapra másolva!
Korábban egy égő Fradi-sállal pózolt, ezt nem bocsátották meg neki a klub szurkolói, így Bori Gábor a korábbi megegyezés ellenére mégsem lesz a Ferencváros játékosa. Az MTK középpályása várhatóan Diósgyőrbe szerződik.

Ugyan két napja a Ferencváros labdarúgócsapata hivatalosan is bejelentette, Bori Gábor kölcsönbe fél évre az Üllői útra került az MTK-tól, pénteken kiderült, a középpályás visszalépett a szerződéskötéstől.

A játékosról korábban olyan videó került fel az internetre, amelyen Fradi-sálat éget. Ugyan Bori többször is bocsánatot kért tettéért, a szurkolói honlapok és fórumok gyalázkodása miatt úgy érezte, nem fogadnák el, így jelezte Berki Krisztiánnak, hogy mégsem szerződik a Ferencvároshoz.

A hírek szerint Borit korábban megkereste a Diósgyőr is, így lehetséges, hogy ott folytatja a pályafutását.


Bori már a harmadik olyan játékos, aki nem fogadta el a Ferencváros ajánlatát. Először az angol negyedosztályú Lincoln Citytől távozó Kovács János választotta inkább az ötödik ligában szereplő Luton Townt, de olasz források szerint Filkor Attila sem tér haza.

Január 14-én a klub hivatalos honlapja ugyan még azt írta, a Ferencváros másfél hét múlva megszerezheti Filkor Attilát, az Internazionale tulajdonában lévő magyar játékost, aki jelenleg kölcsönben a Serie B-s Sassuolóban játszik. "A két klub megegyezett a 21 éves középpályás kölcsönadásáról, egy másfél hetes türelmi idő meghatározásával. Amennyiben ez idő alatt az olasz klub nem kap a Ferencvárosénál kedvezőbb ajánlatot, úgy megkezdődhet a konkrétumokról történő tárgyalás a labdarúgóval" - írta az ftc.hu.

A klub azonban később úgy tájékoztatta az [origo]-t, hogy a tíz nap valójában több, az átigazolási időszak végéig, azaz vasárnap éjfélig kell döntetnie az Internek. A Gazzetta di Modena információja szerint Filkor a szintén Serie B-s Gallipoliban folytatja pályafutását.