Vágólapra másolva!
Az Ipswich Town fél évig kölcsönadta Priskin Tamást a Queens Park Rangersnek - erősítette meg a hírt a futballista menedzsere, Vörösbaranyi József. A Buzsáky Ákost is a soraiban tudó, angol másodosztályú klub jelenleg is teszteli Takács Pétert, a Diósgyőr U20-as válogatott csatárát.

Priskin Tamás 2009 nyarán nagy reményekkel szerződött a Watfordtól az Ipswichhez, ám sem neki, sem Roy Keane csapatának nem sikerült jól az idei szezon. A 24-szeres válogatott csatár 17 mérkőzésen mindössze egy gólt szerzett - pedig a Watfordban tavaly tavasszal kiváló formában futballozott -, az Ipswich pedig mindössze 21. a bajnokságban, azaz épphogy a kiesőzóna felett tartózkodik.

Priskin a Queens Park Rangersnél válogatottbeli csapattársához, a londoni klubnál igencsak elismert Buzsáky Ákoshoz csatlakozhat, ám előfordulhat, hogy egy harmadik magyart is szerződtet a QPR.

A Diósgyőr támadóját, Takács Pétert háromnapos próbajátékra hívta Mick Harford megbízott szakvezető stábja, s ha az edzéseken jól teljesít, akkor szerződést kínálhatnak a számára.

Az U20-as válogatottal a tavalyi, egyiptomi világbajnokságon bronzérmet szerzett játékos arra számít, hogy Buzsáky Ákos is segíti őt tanácsaival, a próbajátékot pedig egy jó lehetőségnek tartja: "Veszítenivalóm nincs, megpróbálok minden tőlem telhetőt megtenni. Megtisztelő, hogy a Rangers meghívott. A srácokkal, még mielőtt hazaindultam Boszniából, viccelődtünk, hogy ha más nem, sofőrnek jó leszek, utaltak ezzel a klub Forma-1-es vezetőire. A csapat szándékaikat még nem ismerem, megnéznek, felmérik a tudásom, a mentalitásom, aztán lehet, hogy lesz folytatás. Különben a Championship egy igen komoly kihívás lenne számomra, mert a világ egyik leggyorsabb bajnokságának tartják" - nyilatkozta meg az elutazása előtt a boon.hu-nak Takács.