Vágólapra másolva!
Arséne Wenger szerint még korai lenne a Barcelonáról vagy a Manchester Unitedről álmodozni, ugyanis az Arsenal 5-0-s győzelme ellenére akadtak hullámvölgyek a csapat játékában a Porto ellen 5-0-ra megnyert nyolcaddöntőben.

"A szezon kezdetekor senki sem várta ezt a szereplést a csapattól, de megmutattuk mentális erősségünket és minőségi játékunkat" - nyilatkozta a Portó elleni 5-0-s diadalt követően Arséne Wenger, az Arsenal vezetőedzője.

"Voltak még gyenge pillanataink a mérkőzésen, ezért azt mondom, mielőtt még a Barcelonáról vagy a Manchester Unitedről beszélnénk, mint lehetséges ellenfél, folyamatosan javulnunk kell, csak akkor lehet esélyünk"

A mesterhármast szerző Bendtnerről csak annyit jegyzett meg, semmit sem jelent, hogy szombaton még számtalan nagy helyzetet hagyott ki a Burnley elleni bajnokin. "Ez mutatja, hogy a futball milyen gyorsan változik. Nicklas nem veszítette el magabiztosságát, jól koncentrált, s megmaradt a hite, ami az egyik legnagyobb erőssége."

A Wenger irányította Arsenal játszott ragyogóan, szellemes és eredményes támadófutballal rukkolt elő, Bendtner gólerőssége mellett az orosz Andrej Arsavin és a francia Samir Nasri is kiválóan futballozott.