Vágólapra másolva!
Orbán Viktor elkísérte a felcsúti Puskás Akadémia U19-es csapatát Pécsre, ahol a helyi együttes elleni mérkőzésen a szögletzászló mellől figyelte a pályán történteket, a Bama.hu beszámolója szerint egy szócsatát is vívott a partjelzővel.

Szombaton a PMFC Stadion utcai pályájáján a helyiek U19-es labdarúgócsapata a felcsúti Puskás Akadémia együttesét fogadta, s a vendégeket elkísérte az akadémia alapítója, a leendő miniszterelnök, Orbán Viktor is.

A futballért rajongó politikus az egyik szögletzászlónál ácsorgott Jakab Jánossal, az akadémia technikai igazgatójával. "Amikor csak tehetem, elkísérem a csapatot" - idézte Orbán Viktort a Bama.hu. "Itt játszik a fiam is, akit most lecseréltek, de egyébként ügyes gyerek. Az akadémia csapatába viszont valóban nem egyszerű bekerülni."

Közben persze ment a játék, ám a leendő miniszterelnök a partjelző egyik döntését nem bírta szó nélkül hagyni, s megjegyezte: "Ez bizony nem volt les, nem is ért hozzá a vendégjátékos a labdához!" - mondta Orbán, mire az asszisztens hátrafordult, és azzal vágott vissza: "Ez igaz, de rámozdult. Les volt."