Vágólapra másolva!
A Fulham edzője, Roy Hodgson büszke csapatára, amely az Európa Liga döntőjében hosszabbításban kapott ki a spanyol Atlético Madridtól. Az Angliában az év edzőjének választott szakember úgy véli, fegyelmezetten játszó csapata a meccs képe alapján rászolgált volna arra, hogy tizenegyesekkel esélye legyen megnyerni a döntőt.

Roy Hodgson a meccs után csak felsőfokon beszélt a csapatáról, ugyanakkor elismere, ahogy a játékosai, úgy ő is nagyon csalódott. "Nagyon jó teljesítményt nyújtottunk, a játékosok kimerültek voltak a végén, de akkor is fegyelmezetten és szervezetten játszottak. A játékosok vigasztalhatatlanok, igaz, hogy a tizenegyespárbaj lutri, de megérdemeltük volna az esélyt. Összességében csak jó emlékeink lehetnek a sorozatról, nagyszerű produkciót nyújtott a csapat, játszottunk néhány fantasztikus csapat ellen, és büszkék lehetünk a második helyre. Gratulálok az UEFA-nak is, sokkal érdekesebb lett a sorozat azzal, hogy átvette a Bajnokok Ligájában látott lebonyolítást.

Quique Sanchez Flores, a győztes edző dicsérte a Fulhamet, amely szerinte nagyszerűen védekezett, és alaposan megnehezítette a madridiak dolgát. "Remek csapat ellen játszottunk, de úgy érzem, megérdemelten nyertünk. Ez a klub történetének egyik legörömtelibb pillanata, a játékosok nagyon keményen dolgoztak, megérdemlik, hogy ünnepeljék őket. Hosszú szezon volt, sok nehézséggel, emiatt még különlegesebb érzés a győzelem, amit négy gyerekemnek és az Atlético-drukkereknek ajánlok."