Vágólapra másolva!
A Sport & Media információja szerint a görög Olimpiakosz labdarúgócsapata hároméves szerződést kötött a Ferencváros kapusával, Megyeri Balázzsal. A hírt a zöld-fehér klub hivatalosan még nem erősítette meg.

Két nappal azután, hogy a görög Sportday napilap megszellőztette Megyeri Balázs érkezésének hírét, a görög Olimpiakosz együttese állítólag megegyezett a Ferencváros fiatal kapusával.

A Sport & Media információja szerint Megyeri hároméves szerződést kötött új egyesületével, amellyel hétfőn kezdi meg a felkészülést. Csütörtökig Görögországban edz a csapat, majd Németországba utazik edzőtáborba.

Megyeri már részt vett a kötelező orvosi vizsgálaton, utána írta alá a megállapodást. Az Olimpiakosz Pireusz az elmúlt évben a második helyen végzett a Panathinaikosz mögött, megelőzve a PAOK-ot. A klub az Európa Ligában indulhat a 2010-2011-es szezonban.

Bár az Olimpiakosz honlapján megjelent a hír, a Ferencváros egyelőre nem erősítette meg az információt, s későbbre ígértek tájékoztatást.

A görög klubban korábban már játszott magyar labdarúgó: 1988-1990 között Détári Lajos 55 mérkőzésen 33 gólt szerzett.

Tutoriccsal hosszabbított a Fradi

A téli átigazolási szezonban eredetileg fél évre aláíró szerb válogatott hátvéd, Djordje Tutoric további 3 évre aláírt a Ferencvároshoz. Igaz András technikai igazgató szerint nagyon sok külföldi és hazai csapat érdeklődött a játékos iránt, ezért nagy lépésnek tartja, hogy sikerült szerződést hosszabbítania Tutoriccsal.