Vágólapra másolva!
Ronaldinho ügynöke tagadja, hogy a brazil labdarúgó elhagyná az AC Milan csapatát a nyáron és a Flamengóba szerződne. Az olasz csapat alelnöke, Adriano Galliani szerint a német Lukas Podolski leigazolásához az kell, hogy Klaas-Jan Huntelaart el tudják adni.

Ugyan brazil lapértesülések szerint Ronaldinho, az AC Milan labdarúgója szóban már megegyezett a Flamengo csapatával, a játékos ügynöke cáfolja mindezt. Kedden a Globoesporte.com azt írta, noha Ronaldinhót még egyéves szerződés köti a Milanhoz, a felek már megegyeztek a válás részleteiben.

Roberto De Assis, a labdarúgó testvére, egyben ügynöke szerint mindez kacsa, Ronaldinho kitölti szerződését. "Sohasem fejezte ki távozás iránti vágyát, sőt, megállapodásunk szerint a Milan vezetésével ősszel felülvizsgáljuk a szerződés részleteit" - nyilatkozta a Gazzetta dello Sportnak.

A Milan alelnöke, Adriano Galliani megerősítette, a klub érdeklődik Lukas Podolski iránt. A Köln válogatott labdarúgójának megszerzésére azonban a pénzügyi hátteret a holland Klaas-Jan Huntelaar eladása teremtené meg, a csatárért Premier League-csapatok érdeklődnek.