Vágólapra másolva!
Első vereségét szenvedte el a mostani felkészülési időszakban az Egyesült Államokban turnézó Manchester United labdarúgócsapata: Sir Alex Ferguson együttesét a mérkőzés nagyobb részében emberhátrányban futballozó Kansas City Wizards győzte le 2-1-re.

A találkozót 52 ezer néző látta az Arrowhead stadionban, ahol a hazaiaknál nem lépett pályára a hosszú ideje sérüléssel bajlódó magyar légiós, Hercegfalvi Zoltán.

Az összecsapáson a hazaiak jutottak vezetéshez a középpályás Davy Arnaud 11. percben szerzett találatával, de a vendégek bolgár légiósa, Dimitar Berbatov tizenegyesből egyenlített a 41. percben. A büntetőt megelőző szabálytalanság miatt a játékvezető kiállította Jimmy Conradot, a Wizards ennek ellenére ismét gólt szerzett. A 42. percben egy szöglet után Kei Kamara fejelt kapura, a labda a keresztlécről vágódott a földre, de a televíziós felvételek alapján sem egyértelmű, hogy áthaladt-e a gólvonalon, a bíró mindenesetre megadta.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Wmg6fjku5hLhJAzR


A második játékrészben az eredmény már nem változott, miután az MU pályán lévő tapasztaltabb futballistái, Ryan Giggs és Paul Scholes sem tudták bevenni a kansasi kaput.