Vágólapra másolva!
"Csak Egervári Sándorra és Huszti Szabolcsra tartozik, ami zajlik" - közölte blogjában Gera Zoltán, a labdarúgó-válogatott csapatkapitánya játékostársa közleményére reagálva. Huszti csütörtökön nyílt levélben bírálta a válogatottat és Egervári Sándor szövetségi kapitányt.

"Természetesen Angliába is hamar eljutott hozzám a híre, hogy mi zajlik Huszti Szabolcs körül. Sokan hívtak is rögtön, hogy mit szólok hozzá, de mindenkinek azt mondtam, hogy sajnálom, ami történt, de nem akarok beleavatkozni. Nincs jogom hozzá" - írta Pepsifoci.hu oldalon vezetett blogjában a Fulham légiósa.

"Voltak, akik csapatkapitányként kérték ki a véleményemet, de nekik is csak azt tudom mondani, hogy ez egyáltalán nem az én hatásköröm. Csak Egervári Sándorra és Huszti Szabolcsra tartozik, ami zajlik. Nem is fogok erről nyilvánosan sem beszélni, mert egyik fél sem hatalmazott fel rá, hogy közreműködjek és valószínűleg nincs is szükségük rám a helyzet rendezésében" - tette hozzá Gera.

Huszti Szabolcs a Magyarország-Moldávia Eb-selejtező után lemondta a válogatottságot, majd csütörtökön közleményben fogalmazott meg kemény kritikát a magyar futball több szereplőjével, köztük a szövetségi kapitánnyal kapcsolatban.