Vágólapra másolva!
Szokatlan akcióval próbálja a kedd délutáni bajnokira becsalogatni a szurkolókat a német másodosztályba visszacsúszott Hertha BSC labdarúgóklub.

"Többen járnak a másodosztályú mérkőzéseinkre, mint amikor a Bundesligában szerepeltünk. Tavaly 33-35 ezren jöttek ki az Olimpiai-stadionba, idén viszont meccsenként 47 ezren, ráadásul több bérletet is eladott a klub, mint legutóbb, sokkal nagyobb az eufória" - nyilatkozta az [origo]-nak Dárdai Pál szeptember 14-én.

"Hogy mi az oka? Ha kijön valaki, akkor nyertes csapatot akar látni, ez ugyanis meghatározza a hétköznapjait is, egy-egy siker után jobb lesz a szurkoló kedve, és ismét visszajön a stadionba" - tette hozzá a veterán középpályás.

Dárdai egyesülete ennek ellenére meghirdette a "Főnök, adj Hertha-szabit!" elnevezésű akciót, melynek értelmében a honlapról ki lehet nyomtatni egy űrlapot, és aki a felettese aláírásával bemutatja valamelyik szurkolói boltban, az 25 százalék kedvezményt kap a jegyárból. A nagyvonalú főnökök nevét pedig egyesével bemondják valamelyik betétprogram során.

A berliniek kedden 17.30-kor fogadják a Karlsruher SC együttesét az Olimpiai Stadionban.