Vágólapra másolva!
A Real Madrid kapusának, Iker Casillasnak a barátnője, a tv-riporter Sara Carbonero önzőnek nevezte Cristiano Ronaldót, egyúttal cáfolta, hogy a szélső depressziós lenne.

"Mindig is önző és egyénieskedő volt a pályán, s ezt nagyon is jól tudták a Real Madridnál, mielőtt leigazolták" - mondta Sara Carbonero az Iker Casillashoz hasonlóan a Real Madridban szereplő Cristiano Ronaldóról egy spanyol beszélgetős tv-műsorban.

"Az egyetlen probléma, hogy 96 millió euróért vették meg, s ha valamit rosszul csinál, akkor nem bocsátanak meg neki" - tette hozzá.

A 25 éves portugál szélső az előző idényben semmit nem nyert a Real Madriddal (a Barcelona mögött második lett, a BL-ben a 16 között bukott el a Lyonnal szemben), huszonhat góljával csapata második legeredményesebbje volt a Primera Divisiónban (Gonzalo Higuain huszonhetet szerzett).

Idén nem kezdett jól, az első góljára a múlt hét végéig kellett várni, a Real Sociedad ellen szabadrúgásból volt eredményes, ám a találat felettébb szerencsés volt, hiszen megpattant az ellenfél egy játékoson.


Még csak három fordulót rendeztek Spanyolországban, ám Ronaldo máris sok bírálatot kapott a pontatlan lövései, a bírókkal folytatott vitái miatt, üzent is a drukkereknek, hogy szeretné, ha több tapsot és kevesebb füttyöt kapna.

Spanyolországban több újság is arról számolt be, hogy Ronaldónak problémái vannak, ám Casillas barátnője - aki a kapus miatt nyilván naprakész a Realnál történtekről - ezt cáfolta: "Semmi nem történt vele, nem depressziós, és nem járt pszichológusnál sem mostanság."

A Real Madrid hét ponttal harmadik a bajnokságban.