Vágólapra másolva!
A gyenge szereplés miatt menesztette edzőjét, Vágó Attilát a Szolnoki MÁV FC NB I-es labdarúgócsapata. A bajnokság 14. helyén szerénykedő együttest átmenetileg a Romanek János, Tóth Dénes, Pető Zoltán hármas irányítja.

"Hétfő délelőtt közös megegyezéssel szerződést bontottunk Vágó Attila vezetőedzővel" - nyilatkozta a Szoljon.hu portálnak a klub elnöke, Ferencz Gábor. "A válogatott Európa-bajnoki selejtezője miatt most kéthetes szünet van az első osztályú bajnokságban, ennyi időnk van, hogy megtaláljuk utódját. Egyelőre senkivel nem tárgyaltunk, nincs jelöltünk, így még neveket sem tudok mondani, akivel felvettük volna a kapcsolatot."

"Megegyeztem Ferencz Gábor elnök úrral, hogy mivel közös megegyezéssel bontottunk szerződést, egyikünk sem kommentálja bővebben a szakítást. Tartom magam a megegyezésünkhöz. A klubvezetők most így döntöttek, s ezt tudomásul veszem. Ilyen az edzői szakma" - mondta Vágó.

A Szolnok Vágó Attila irányításával 62 év jutott fel az élvonalba, ahol 9 forduló után a 14. helyet foglalja el, mindössze egy győzelmet és két döntetlent felmutatva. A csapat irányítását átmenetileg az egykori válogatott játékos, Pető Zoltán, Romanek János pályaedző és Tóth Dénes klubigazgató vette át.

Vágó a második edző, akit leváltottak az NB I 2010/2011-es idényében, szeptember 27-én Urbányi Istvánnal bontott szerződést a Kecskeméti TE-ERECO.