Vágólapra másolva!
A csoport két favoritjának tartott svédekkel és hollandokkal azonos szinten álló csapatnak tartja a magyart Giampaolo Mazza, San Marino labdarúgó-válogatottjának olasz szövetségi kapitánya.

"Rendkívül nehéz mérkőzésre számítok, mert habár az elmúlt évek eredményei nem igazolják, vendéglátóink olyan jó válogatottal rendelkeznek, mint amilyen a svéd és a holland csapat, már csak azért is, mert kiváló külföldi együttesekben játszó futballisták alkotják" - mondta a pénteki Európa-bajnoki selejtezőmérkőzést megelőző csütörtöki sajtótájékoztatóján a vendégek szakvezetője.

Mazza szerint elsődlegesen nagyon jól meg kell szervezni a védekezést, s abból kell veszélyes ellentámadásokat vezetnie csapatának, amely viszont nélkülözni fogja legjobbját, az olasz másodosztályban szereplő Verona csatárát, a vádlisérüléssel bajlódó Andy Selvát.

"Hiányát nagyon meg fogjuk érezni, ezt figyelembe véve különösen nagy öröm lenne, ha sikerülne megszereznünk első gólunkat a magyarok ellen és egyáltalán a mostani kvalifikációs sorozatban" - mondta Mazza.

A Magyarország-San Marino mérkőzés pénteken 19 órakor kezdődik a Puskás Ferenc-stadionban.