Vágólapra másolva!
A Szolnok nagy csatában szenvedett vereséget a Kaposvártól a labdarúgó Monicomp Liga 14. fordulójának szombati játéknapján, s ezzel egyre nagyobb bajba kerül a kiesés elleni küzdelemben.

Monicomp Liga, 14. forduló:
Szolnoki MÁV FC-Kaposvári Rákóczi 1-2 (0-1)
Szolnok, 600 néző
v.: Miguel Álvaro Garcia (chilei)
Szolnok: Rézsó - Molnár Z., Balogh P., Pető Z., Cornaci - Búrány (Hevesi-Tóth, 68.), Szalai B. - Koós (Lengyel B., 71.), Antal (Vörös P., 77.), Remili - Ngalle.
Kaposvár: Milinte - Okuka, Grúz, Zahorecz, Gujic - Kulcsár K. (Pedro, 68.), Hegedűs D. - Balázs B., Oláh L. (Godslove, 88.), Dzsavad (Peric, 59.) - Szepessy R.
gól: Ngalle (60.), illetve Szepessy (2.), Peric (65.)
sárga lap: Pető Z. (9.), Cornaci (62.), illetve Okuka (14.), Hegedűs D. (18.), Zahorecz (86.), Szepessy (92.)

Rosszul kezdte a meccs elejét a szolnoki együttes, ugyanis pillanatok alatt vezetett a vendég Kaposvár. A bekapott gól szemmel láthatóan megfogta a sereghajtót, tíz percnek kellett eltelnie, mire az első kapura is veszélyes támadását vezette.

Attól kezdve sok apró szabálytalansággal tarkított kiegyenlített mezőnyjátékot láthatott a Tisza-parti közönség. Szünet után nagy energiát mozgósított az újonc az egyenlítés érdekében. Két oldalhálóban landolt lövés jelezte fölényét, mely egy óra elteltével végül megérdemelt góllá érett.

Úgy tűnt, akár a győzelmet is kicsikarhatja a kék-fehér legénység, ám egy meglehetősen lesgyanús körülmények között született találattal újfent a somogyiak kerültek előnybe. Ezt követően már nem volt erő a Szolnokban hogy újra egyenlítsen.