Vágólapra másolva!
Carlos Tévez, a Manchester City labdarúgócsapatának argentin klasszisa elismerte, hiányoznak otthon élő gyermekei, de azt állítja, a közeljövőben nincs esélye annak, hogy elhagyja az angol klubot vagy befejezze pályafutását.

Az argentin támadó nemrég otthon járt a családjánál, és ezekben a napokban újra megjelentek a találgatások, miszerint pályafutása befejezését fontolgatja. Tévez most az angol klub honlapjának adott hosszas interjúban elismerte a felvetések jogosságát, ám azt is leszögezte, hogy nem mostanában fog visszavonulni.

"Tényleg hiányzik a családom, akárcsak bárki másnak, aki távol él a szeretteitől, mindazonáltal boldog vagyok Manchesterben, tényleg nem panaszkodhatom. Ha valaki egy olyan megegyezést köt, mint ami engem a Cityhez köt, annak áldozatokat kell hoznia. Ha majd elvégeztem itt a dolgom, egy csomó időm lesz a gyerekeimre."

Ami a kötelességeket illeti, Tévez nem mindig teszi fegyelmezetten a dolgát, múlt szombaton például látványosan nekitámadt az őt lecserélő Mancininek a Bolton elleni bajnokin. "A lényeg, hogy játékosként valamennyien egy irányba húzzuk a klubot, és megpróbáljuk a legjobbat kihozni magunkból. Bármi is történt köztem és az edző között a pálya szélén, vagy az öltözőben az a kettőnk ügye, és mindketten továbbra is ugyanazért a klubért harcolunk."