Vágólapra másolva!
A Besiktas spanyol labdarúgója, Guti megtámadta az őt kamerázó férfit, miután ittasan karambolozott vasárnap éjszaka Isztambulban.

A Real Madrid korábbi sztárja a Bursaspor ellen 1-0-ra megnyert török bajnoki után elment, hogy megünnepelje a győzelmet, ám éjszaka elveszítette uralmát Range Rover típusú autója felett, és egy busznak ütközött, de szerencsére senki nem sérült meg. Az első hírek arról szóltak, hogy először megtagadta a szonda megfújását, majd később kiderült, hogy a megengedett alkoholérték ötszörösét mutatta ki a vérvizsgálat.

A helyszínelésre kisebb tömeg gyűlt össze, és természetesen előkerültek a kamerák is, ám ezt Guti nem nézte jó szemmel, és megpróbálta elvenni az egyik férfitól, alig tudták lefogni a focistát, aki a baleset után a Marca spanyol lapnak nyilatkozott. "Megértem, hogy itt, Törökországban egy kicsit másképp mennek a dolgok, mint Európa más országaiban, de ez az ügy nagyon fel lett fújva. Nem volt komoly a baleset, csak egy pici koccanás történt, az autómnak csupán a visszapillantója sérült meg, ezért is éreztem túlzottnak, hogy valaki le akarja ezt videózni."