Vágólapra másolva!
A Hoffenheim számára nem a legjobban kezdődött a téli felkészülés. A német klub még december végén eladta brazil középpályását, Luiz Gustavót, ám erre az edző, Ralf Rangnick nem adta áldását - éppen ezért lemondott posztjáról. Helyére asszisztensét, Marco Pezzaioulit nevezték ki, a csapat már az ő irányításával utazott el a spanyolországi La Mangába edzőtáborozni, azonban a szenegáli csatár, Demba Ba nem tartott a többiekkel.

A támadó ugyanis távozni szeretne, a családja Londonban él, így ő is az angol fővárosba akar igazolni, a West Ham United pedig szívesen szerződtetné. A németek azonban még nem tárgyaltak, bár alighanem csak az a kérdés, hogy mennyit akarnak kapni Báért. Ha viszont a Hoffenheim legeredményesebb játékosa távozik, akkor valakit igazolni kell a helyére, és holland lapértesülések szerint már a kiszemelt is megvan. A Voetbal International úgy tudja, hogy a németek a Liverpool játékosát, Ryan Babelt nézték ki, aki csak kiegészítő embernek számít, és jó pénzért hajlandóak lennének megválni tőle. Márpedig pénz most van Hoffenheimben, hiszen a Bayern 17 millió eurót fizet Luiz Gustavóért.

További átigazolási hírek

A Napoli érdeklődik az Udinese svájci középpályása, Gökhan Inler iránt. Olasz lapértesülések szerint a Fiorentina közel áll ahhoz, hogy megszerezze a West Ham United svájci játékosát, Valon Behramit. A Tottenham Hotspur leigazolta a világbajnokságon is látott dél-afrikai válogatott hátvédet, Bongani Khumalót a SuperSport Unitedtől. A Borussia Mönchengladbach venezuelai középpályása, Juan Arango a Sevillába tart. A Valencia kiszemeltje a Getafe középpályása, Derek Boateng. Az Arsenalt a Porto kolumbiai csatárával, Radamel Falcao Garcíával hozták kapcsolatba.

www.global-soccer.eu