Vágólapra másolva!
Perre készül a John Terry durvasága miatt betegszabadságra kényszerült biztonsági őr. A Chelsea hátvédje a Wolverhampton-Chelsea angol bajnokin lökte meg Patrick Steadment, akinél az eset másnapján nyakrándulást állapítottak meg.

Az incidens a vendég Chelsea 1-0-s vereségét hozó találkozó hajrájában történt. Egy bedobásnál a pálya mellett álló biztonsági őr vissza akarta adni a labdát, ám amikor lehajolt érte, az odarohanó Terry ellökte őt, és felnyalábolta a játékszert.

"Miközben felborított, még mondott is rám néhány becsmérlő szót" - mesélte Patrick Steadmen, aki elsőre nem érzett komolyabb sérülést. "Másnap viszont éles fájdalommal ébredtem, és alig bírtam mozdítani a fejem. Az orvos rándulást állapított meg, és a munkából is ki kellett maradnom."

A biztonsági őr feljelentést is tett, de a rendőrség a videó-felvételek megvizsgálása után lezárta az ügyet. "Azért védik meg, mert nagy játékos, egyébként a stadionban mindenki látta, hogy mi történt. A rendőrség szerint polgári úton folytathatom az ügyet, és ez szándékomban is áll" - fogadkozott Steadmen.

A The Sun idéz egy az eset közelről látó Wolverhampton szurkolót is. "Terry nyilván nem gondolta, hogy az őr ilyen gyorsan átugorja a reklámtáblát, és ott terem a labdánál" - fogalmazott a drukker, aki ugyanakkor elismerte, hogy Terry félrelökte a buzgó biztonsági őrt.

Az ügyben a Chelsea szóvivője is megszólalt, aki a videófelvételek alapján nevetségesnek titulálta a vádakat.

A cikk végén a The Sun utal Terry tavalyi botrányára, amikor egy hazai BL-meccs után a stadion környéki tömegben elütött egy biztonsági őrt, akinek eltört a lába.