Vágólapra másolva!
Nyártól nem tart igényt a NAC Breda labdarúgócsapata Fehér Csabára, olvasható a holland klub hivatalos honlapján.

A NAC Breda honlapja szerint a törökországi Belekben edzőtáborozó csapat vezetői három játékossal, a 36 esztendős Joonas Kolkkával, a 29 éves Tyrone Lorannal és Fehér Csabával közölték, nem hosszabbítják meg szezon végén lejáró szerződésüket. A játékosok elfogadták a döntést.

A Voetbal International úgy tudja, a döntésben közrejátszott a Breda anyagi helyzete is, a klub kiadásait csökkenteni kell a biztonságos működés érdekében.

A magyar játékos egy hónapja adott interjút az [origo]-nak, akkor mintha megérezte volna, mi történik majd, így nyilatkozott: "Még egy évig érvényes a szerződésem, úgy érzem, egy évig még itt akarok futballozni, de nyárig még sok minden változhat. Otthon is szeretnék még futballozni, minél magasabb szinten. Hogy ez az első, a másod-, netán a harmadosztályt jelenti, azt majd meglátjuk."

Fehér pécsi, újpesti és MTK-szereplés után 2000-ben szerződött a belga Geel csapatához, ahonnan 14 bajnokit követően a Breda szerződtette. 2004-ig 118 mérkőzésen 15 gólt szerzett, majd a PSV ajánlatát fogadta el.

Eindhovenben 2004 és 2007 között mindössze hétszer kapott lehetőséget, kölcsönben megfordult az Újpest, majd a Willem II együttesében is, 2008-ban szerződött vissza ismét a Bredához.