Vágólapra másolva!
Bár Cristiano Ronaldo lemaradt a legrangosabb díjakról a szezonban, a Real Madrid portugál sztárja szerint nincs Messi-rögeszméje, nem rivalizál az argentin aranylabdással. Ő pusztán a legjobb labdarúgó akar lenni.

A Real Madrid portugál válogatott játékosával a La Gazzetta dello Sport közölt rövid interjút. "Messi nem a rögeszmém, nem rivalizálok vele, és másokkal sem" - mondta Cristiano Ronaldo az olasz lapnak. "Egy viszont biztos, én akarok a legjobb labdarúgó lenni mind közül."

Ronaldo és a Barcelona argentin játékosa, Lionel Messi is fantasztikus szezont fut eddig. A portugál játékos harmincegy meccsen harminckétszer volt eddig eredményes, míg 2009 és 2010 legjobb játékosa huszonnyolc találkozón harminc alkalommal vette be a kaput.

A gólerős forma mellett az aranylabdás Messi díjakat is begyűjtött az idényben, Cristiano Ronaldo csupán azzal vigasztalódhatott, hogy bekerült az Év álomcsapatába.

"Nem irigykedem Messire az Aranylabda miatt. A legfontosabb dolog számomra, hogy megnyerjem a spanyol bajnokságot és a Bajnokok Ligáját a Real Madriddal."