Vágólapra másolva!
Amint az angol Liverpool labdarúgócsapata megegyezik egy csatárral, Roman Abramovics magángépe zöld utat kap, és Fernando Torrest a Chelsea-hez repítheti, ahol heti kétszázezer fontos fizetés várja spanyol támadót.

A Soccernet és több angol lap értesülése szerint a Chelsea ügyvezetője, Ron Gourlay a klub Cobhamben lévő edzőközpontjában várja Fernando Torrest, hogy aláírja szerződését a londoniakkal. Roman Abramovics klubja 35 millió fontot fizet a Liverpoolnak, míg a spanyol világbajnok heti kétszázezer fontot kereshet új klubjánál, plusz egyéb teljesítményfüggő juttatásokat is kap. Torres várhatóan ötéves szerződést köt a Chelsea-vel.

Az átigazolást az akadályozhatja meg, ha a Liverpool nem talál megfelelő helyettest Torres helyére, a hírek szerint az Andy Carrollért tett 30 millió fontos ajánlatot elutasította a Newcastle.

A Liverpool új tulajdonosa 45 millió fontos keretet biztosított Kenny Dalglish-nek kettő vagy három új játékos leigazolására, de ebben nem volt benne a Chelsea által Torresért ajánlott összeg.

Abramovics különgépe már Liverpoolban várja Torrest, hogy azonnal Londonba vigye, amint zöld utat kapnak a Liverpooltól.