Vágólapra másolva!
Lenyugodtak a kedélyek a Bayern München háza táján, a Bremen legyőzésével a Bundesliga dobogójára lépett csapatnál Arjen Robben és Thomas Müller sem foglalkozik már a veszekedésükkel, amikor is a holland torkon ragadta német társát.

A brémai mérkőzésen Arjen Robben csúnyán elrontott egy szabadrúgást, amely után Thomas Müller nem kiabált vele, de mutogatással nemtetszését fejezte ki.

A lefújást követően Robben Müllerhez sietett, és számonkérés gyanánt torkon ragadta, majd meg is akarta legyinteni társát.

"Nem mutatott felém semmi tiszteletet. Utálom, ha valaki mutogat nekem. Hasznos lehet, ha az emberek vitatkoznak, de ne a kezükkel tegyék azt. A stadionban sok fiatal van, akiknek rossz példát mutat" - mondta a vb-ezüstérmes holland. "A kelleténél agresszívabbak, feszültebbek voltunk, mert az egész csapat azt akarja, hogy a bajnokságban minél sikeresebbek legyünk".


Thomas Müller csak röviden kommentálta a történteket a német lapnak. "Számomra az ügy le van zárva."

Müller ráadásul a találkozón is szenvedő alanya volt egy összecsapásnak, amikor Tim Wiese, a Bremen kapusa egy kungfurúgással leterítette.