Vágólapra másolva!
Legjobb játékosa, Gareth Bale nélkül indul harcba a Tottenham az AC Milan elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésén.

A Hotspur walesi szélsője még januárban, a Newcastle United elleni meccsen szenvedet hátsérülést, és bár az angol szurkolók bíztak benne, hogy játszhat kedden a San Siróban, Harry Redknapp lehűtötte a kedélyeket. "Félrevezethetném a Milant azzal, hogy azt mondom, Bale felépülhet a meccsre, de felesleges az ilyenfajta taktikázás, az orvosok szerint nincs esély a játékára, ezért el sem utazik velünk Milánóba" - idézte a Daily Mail a Tottenham vezetőedzőjét.

Bale tavaly novemberben a másik milánói csapat, az Internazionale ellen három gólt lőtt a San Siróban a BL csoportkörében 4-3-ra elveszített mérkőzésen.

Bale mesterhármasa

Redknapp vezetőedző eltiltás miatt Jermaine Jenasra sem számíthat. Sérüléssel bajlódik továbbá Luca Modric és Peter Crouch is, az ő részvételük még kérdéses, Rafael van der Vaart viszont felépült, így ő biztosan játszik.

A Milannál továbbra sem áll Massimiliano Allegri vezetőedző rendelkezésére az újból megsérült Andrea Pirlo, valamint a térdsérüléséből lábadozó Gianluca Zambrotta sem. Ismét edzett, és elképzelhető, hogy nevezik a BL-meccsre Kevin-Prince Boatenget, Ignazio Abatét és Rodney Strassert.