Vágólapra másolva!
Brazil tehetséggel bővül jövőre a Milan vagy az Internazionale labdarúgócsapatának játékoskerete. A Santosban játszó Ganso még nem döntötte el, melyik klubba igazoljon.

A 21 éves középpályás a Corriere dello Sportnak adott interjújában elmondta, hogy a következő szezont már biztosan Milánóban kezdi.

"Leonardo gyakran hív telefonon, hogy az Interbe csábítson. Nagyszerű játékos volt, és nagyon tisztelem őt. Fantasztikus lenne az Internazionaléban játszani" - mondta az angol klubok által is csábított Ganso, ügynökénél azonban a városi rivális AC Milan is folyamatosan érdeklődik. "A Milan is egy hatalmas klub. Elég felkészültnek érzem magam, hogy a Serie A-ban focizzak. A Santosban eltöltött évek és az, hogy bemutatkozhattam a brazil válogatottban, erőt ad nekem."

A Santos 50 millió eurós árat szabott meg, de Ganso szerint ez nem állhat az átigazolás útjába. "Irreális az ár, de bízom benne, hogy az ügynököm meg tudja győzni a Santos elnökét, hogy engedjen belőle. Minden vágyam, hogy megnyerjem idén a Libertadores-kupát a Santos csapatával, majd Olaszországba szerződjek."