Vágólapra másolva!
Egy átigazolási ügy miatt feszült a viszony a Barcelona és az Arsenal között a BL-nyolcaddöntő visszavágója előtt. A londoniak megpróbálják megszerezni a Barca tizenhat éves szupertehetségét, Jon Miquel Toral Harpert. A katalánok attól tartanak, hogy - hasonlóan, mint Cesc Fabregas esetében - megint elveszítenek egy leendő klasszist.

A katalán RAC-1 rádió már tényként közölte, hogy Toral Harper az Arsenalhoz szerződik, úgy tudják, a spanyol játékos 350 ezer euróért költözik Barcelonából Londonba.

A Sun arról ír, hogy a két együttes vezetői a múlt héten, az Arsenal 2-1-es győzelmét hozó londoni BL-csata előtt is tárgyaltak a tehetségről, ám ekkor Sandro Rosell, a katalán csapat elnöke az Arsenal ügyvezetőjének, Ivan Gazidisnak indulatosan elutasító választ adott.

A hírek szerint a Premier League élcsapatának mégis van esélye, ugyanis a spanyol U16-os válogatott anyja angol. A katalánok reményeit növeli viszont az a tény, hogy Jon Miquel Toral Harper ügynöke nem más, mint Josep Guardiola testvére, Pere Guardiola.

A Barcelona fiatalja a katalánok szerint Cesc Fabregashoz hasonló szintű játékossá válhat, őt nyolc évvel ezelőtt olcsón engedte el a Barca, és az utóbbi időben hiába próbálja visszaszerezni.