Vágólapra másolva!
A Manchester City a nyáron elsősorban a jobbhátvéd posztján szeretne erősíteni, ezért kiszemelte magának Dani Alvest. Ha nem sikerül megszerezni a Barcelona sztárját, akkor Gregory van der Wiel érkezhet az Ajaxtól.

Roberto Mancini, a Manchester City olasz vezetőedzője egyértelműen kijelentette, hogy a csapat jobb oldalát szeretné stabilizálni, az elsőszámú kiszemeltje pedig Dani Alves, akinek egyelőre nem sikerült megegyeznie a Barcelonával a 2012-ben lejáró szerződése meghosszabbításáról. A Goal.com értesülése szerint ha Alves nem hosszabbít, akkor az angol klub a nyáron húszmillió fontot fog ajánlani érte a katalánoknak, fele annyit, amennyire a Barca taksálja a brazil védőt.

Az angol internetes lap úgy tudja, hogy amennyiben nem sikerül Alvest Manchesterbe csábítani, akkor a City vezetői Amszterdam felé veszik az irányt, és leigazolják az Ajax jobbhátvédjét, Gregory van der Wielt. A hírek szerint a holland válogatott játékosnak 17 millió fontos kivásárlási ár szerepel 2013-ig szóló szerződésében.