Vágólapra másolva!
Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke szerint Kaká, a Real Madrid brazil labdarúgója visszatérhet Milánóba, de csak akkor, ha kevesebb fizetéssel is beéri.

"Kaká jelenleg túlságosan sokat keres" - nyilatkozta Galliani a La Gazzetta dello Sport című olasz sportnapilapnak. "Sajnálom, hogy gondjai vannak Madridban, de ha ismét nálunk akar játszani, akkor le kell csökkentenünk a fizetését" - mondta, hozzátéve, hogy a klub számára az sem könnyű, hogy állnia kell a Barcelonától kölcsönvett Zlatan Ibrahimovic bérét.

A 28 éves aranylabdás brazil több hónapos sérülése után januárban tért vissza a Real Madridba, és spanyol lapértesülések szerint az AC Milan mellett az Internazionale, továbbá a londoni Chelsea is érdeklődik iránta.

Kaká augusztusban térdműtéten esett át, mivel fájdalmak közepette játszotta végig már a dél-afrikai világbajnokságot is. A brazil légiós 2003 és 2009 között szerepelt a milánói csapatban, amelyben 193 mérkőzésen 70 gólt szerzett.

A brazil támadó 2008-ban a világ legjobban kereső futballistája volt a France Football listája szerint, akkor egy szezon alatt 12,9 millió dollárt kapott az olasz klubtól.