Társoldalunk:

Rudolf trükkös szabadrúgás utáni góllal tréfálta meg a Milant

2011.03.13. 14:36

A listavezető Milan meglepetésre 1-1-es döntetlent játszott az utolsó helyezett Barival a Serie A 29. fordulójában. A Bari gólját Rudolf Gergely szerezte, aki kezdőként 68 percet töltött a pályán.

A Bajnokok Ligájában a Tottenham ellen rúgott gól nélkül búcsúzó Milan az utolsó Bari ellen szinte végig letáborozott az ellenfél térfelén, de az első félidőben csak Ibrahimovic bombaerős szabadrúgását kellett védenie Gillet-nek.

A Bari jól megszervezte a védelmét, a Milan pedig pontatlanul, és kissé kényelmesen játszott, úgy tűnt, Ibrahimovicék biztosak benne, előbb-utóbb feltörik a déliek védelmét. Ehhez képest az első félidő végén 0-1 állt az eredményjelzőn, egy trükkös szabadrúgás-kombináció után Rudolf szakadt el a védőktől, és jobbbal, laposan a jobb alsóba lőtt. A magyar csatár még a Genoa mezében betalált a Romának, a Bariban pedig a Juventus és a Milan ellen is eredményes volt, azaz nem kíméli a nagycsapatokat.


A második félidőben a Milan már ötven másodperc elteltével gólt szerzett, de Ibrahimovic lefejelt labdáját az asszisztens szerint Robinho lesről küldte a hálóba. Egykapuzott a Milan, de a Bari önfeláldozóan védekezett, Ibrahimovic pedig besokallt, a kezezés miatt egy sárgát már begyűjtő csatár a sokadik ellene ítélt szabálytalanság után megütötte az egyik vendégjátékost, így emberhátrányba került a Milan. Az egyenlítés végül azért összejött a piros-feketének, Antonini beadása után a Bariból származó Cassano belsőzött a kapuba, így 1-1 lett a vége, azaz maradt az ötpontos különbség a Milan és az Inter között.


Serie A, 29. forduló:

Milan - Bari 1-1 (0-1)
gól:
Cassano (83.), illetve Rudolf (39.)
piros lap: Ibrahimovic (74., Milan)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK