Társoldalunk:

Egervári szerint reális volt a négygólos vereség

2011.03.25. 23:38

Egrevári Sándor szövetségi kapitány szerint a magyar válogatott nem az elszántság hiánya miatt ki hazai pályán 4-0-ra Hollandiától a pénteki Eb-selejtezőn, a vendégek kapitánya, Bert van Marwijk viszont úgy látta, gond volt a magyarok önbizalmával.

"Be kell vallanunk, hogy benne volt ez a négygólos különbség ebben a meccsben" - mondta a meccs után Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya. "Tulajdonképpen kétszer tíz percet leszámítva az történt a pályán, amit a holland csapat akart. Azt gondolom, nem az elszántsággal, a hozzáállással volt a baj, hanem az ellenfél sajnos ezúttal sokkal jobb volt."

A hollandok szakvezetője, Bert van Marwijk másképp látta: "A magyarok számára nagyon fontos lett volna ez a mérkőzés, de úgy tűnik, gond volt az önbizalmukkal, mert nem tudták ránk erőltetni az akaratukat. Az volt a lényeg, hogy a saját stílusunkban játszunk végig, sokat legyen nálunk a labda, és ebből építkezzünk. Úgy gondolom, ez többé-kevésbé sikerült az összecsapás alatt. Említettem egy nappal ezelőtt, hogy bár tiszteljük az ellenfelet, minden meccsre győzni megyünk, és ezúttal is ebben a mentalitásban léptünk pályára."