Vágólapra másolva!
A magyar szurkolók többsége hasonlóképpen gondolkozik, azaz inkább a tisztes helytállásban bízik a világbajnoki ezüstérmes holland labdarúgó-válogatott elleni 20.30-kor kezdődő Európa-bajnoki selejtező előtt.

"Nem szégyen az, ha beállunk védekezni, hiszen mégiscsak a világ egyik legjobb csapatáról beszélünk. Emlékezzünk csak vissza, a spanyolok elleni világbajnoki döntőben a hollandok is csak aprítottak, mi miért ne tehetnénk ugyanezt" - nyilatkozta az egyik magyar szurkoló, aki hat társával Budapestről érkezett Amszterdamba.

"Azt el tudom fogadni, ha mondjuk kikapunk 3-1-re, de azt nem akarom, hogy olyan megalázó gólokat kapjunk, mint pénteken a Puskás-stadionban. Amennyiben mondjuk valamelyikük harmincról bombagólt ragaszt, vagy egy olyan gólt lőnek, amit mondjuk az angolok és az argentinok ellen is ugyanígy szereznének, akkor azt mondom, az rendben van" - nyilatkozta a drukker.

"Ne akarjuk lefocizni a hollandokat, azért jöjjünk szerintem körülbelül húsz év múlva" - tette hozzá egy másik szurkoló, aki Prágából csatlakozott a kis csapathoz.

Nem csak Magyarországról érkeztek a piros-fehér-zöld színekért szorító rajongók, voltak akik Londonból utaztak a holland városba azért, hogy kedvenceiket láthassák.

Forrás: MTI
A Puskás-stadionban 23 ezer magyar drukker szurkolt a csapatnak

"Az első mérkőzésnek mi csak a góljait láttuk, de nem lehetett szép, ahogy hazai pályán kikaptunk. Nem várunk csodát, ha mondjuk 2-1-re kikapnánk, akkor úgy mennénk haza, hogy királyok vagyunk. Mi már annak is örülünk, hogy itt lehetünk. A válogatott még mindig második helyen, a svédek előtt van a selejtezőcsoportban, nekünk majd az ez utáni meccseinket kell hoznunk" - mondta a szigetországból érkező magyar szurkoló.

Az Amsterdam ArenA-ban várhatóan ezer magyar szurkoló tekinti meg a 20.30-kor kezdődő összecsapást.