Vágólapra másolva!
Carlo Ancelotti, a Chelsea edzője szerint gyáva volt az utolsó percben tizenegyest adni a játékvezető csapata Manchester United elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A MU menedzsere, Alex Ferguson az ő helyéről 50-50 százalékosnak látta az Evra és Ramires közti esetet.

Egygólos vereséggel zárta a Chelsea a Manchester United elleni BL-negyeddöntő első, londoni felvonását. A hazaiak könnyen egyenlíthettek volna, az utolsó percben Patrice Evra ollóba fogta Ramirest, de a büntetőgyanús helyzetben Alberto Undiano Mallenco játékvezető továbbot intett.

Ancelotti nem rejtette véka alá a véleményét: "Nem könnyű tizenegyest ítélni az utolsó percben. Személyiség, bátorság és karizma kell hozzá, de nem minden játékvezető rendelkezdik ezekkel az erényekkel."

"Egyértelmű volt. Mindenkinek" - nyomatékosította véleményét az olasz tréner a BBC-nek nyilatkozva. "Nem csak a bíró, a segítője is jó helyen állt, így láthatta, hogy büntető volt. Csalódott vagyok, de ez az eredmény."

A Chelsea menedzsere magát Mallencót is kérdőre vonta a lefújás után: "Mondtam neki, hogy tizenegyes volt, be kellett volna fújnia. Nem mondott semmit. Nincs válasz."

Alex Ferguson persze másképp látta: "Egyáltalán nem érzem magam bűnösnek emiatt. Ahonnan én láttam, 50-50 százalék volt, és nem tudtam felmérni pontosan a körülményeket."


A két csapat április 12-én játssza a visszavágót az Old Traffordon.