Vágólapra másolva!
Alexandre Pato a Milan bajnoki címe érdekében egy hónapig nem fog szexuális életet élni barátnőjvel, Barbarával, aki történetesen főnökének, Silvio Berlusconinak a lánya - írja az Il Corriere della Sera olasz lap.

Alexandre Pato és Barbara Berlusconi sokáig tagadták, hogy együtt járnának, de a fiatal brazil támadót és az olasz miniszterelnök lányát nemrég lefényképezték randevú közben, és azóta gyakorlatilag nyílt titok, hogy egy párt alkotnak.

Barbarának azonban - aki egyébként a Milan igazgatótanácsának is a tagja - most nélkülöznie kell a testiséget Patóval, a focista ugyanis olasz lapértesülés szerint megfogadta, hogy mostantól minden erejével a Milan bajnoki címére koncentrál, ezért egy hónapig nem fog szexelni.

Egy rádiós interjúban megkérdezték Barbara apját, Silvio Berlusconit, hogy ő rendelte-e el a szextilalmat, de az AC Milan tulajdonosa nevetve cáfolt.

A Milannak valóban nagy szüksége van a sérülése után egyre jobb formába lendülő Pato góljaira, hiszen a Fiorentina ellen kiállított Zlatan Ibrahimovicot három mérkőzésre eltiltották.

Az olasz bajnokságból még hat forduló van hátra, a Milan három pont előnnyel vezeti a tabellát a Napoli és öt ponttal a városi rivális Internazionale előtt.