Vágólapra másolva!
Prukner László és Balog Zoltán szerint nem tudják magukat függetleníteni a ferencvárosi futballisták a klub anyagi problémáitól. A Fradi trénere és a hátvédje is úgy véli, hogy a tavasszal nem sikerült az öltőzőben hagyni a gondokat.

Az 1-1-es döntetlennel zárult Ferencváros-Debrecen bajnoki után a mérkőzést közvetítő Sport TV-nek Prukner László elmondta, hogy a pénztelenség meglátszik a csapat játékán.

"Sok nehézség van, amiről négy hónapja nem beszéltünk, próbáltuk az öltőzőben tartani, de ez rányomja a bélyegét a játékosok teljesítményére. Ez nem mentség, de pillanatnyilag nem vagyunk egységesek az öltözőben, és ez látszik a játékunkon is" - utalt a tréner a klub anyagi problémáira.

Balog Zoltán, a Ferencváros rutinos hátvédje szerint elsősorban nem a magyar focistákkal van a probléma.

"Főleg a légiósokon érződik a pénz hiánya. A magyar játékosok már átélték ezt néhányszor, előfordult már velem is itt, a Ferencvárosnál, hogy fél évig nem kaptam pénzt. Mi, idősebbek, például Dragóner Attilával próbálunk hatni a játékosokra, több-kevesebb sikerrel. Játékban sajnos nagyon magunk alatt vagyunk, ősszel sokkal nagyobb volt a csapat önbizalma, amelynek nem szabadna elmúlnia, főleg hazai pályán, egy ilyen szurkolótábor előtt" - nyilatkozta Balog.