Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Bolton szurkolói közül csak kevesen látnák szívesen Bogdán Ádámot a csapat elsőszámú kapusaként. Az együttes rajongói közötti szavazást meglepetésre a jelenleg kölcsönben szereplő Ali Al-Habsi toronymagasan nyerte az eddig töretlen bizalmat kapó Jussi Jaaskelainen és a magyar kapus előtt.

A The Bolton News által meghirdetett szavazáson a Wigan együttesének kölcsönadott ománi Al-Habsit a Bolton-szurkolók 71 százaléka látta a legjobb megoldásnak a következő szezonra a csapat kapujába. A klubnál 1998 óta elsőszámú kapusként alkalmazott finn Jaaskelainen csak 21, míg a négy bajnokin védő Bogdán 8 százalékot kapott.

Al-Habsi remek teljesítménnyel segítette a kiesés elől menekülő Wigant, és ezzel nem csupán a Bolton szurkolóinak elismerését vívta ki. A The Bolton News szerint a Manchester City, az Arsenal és az Aston Villa is szívesen szereződtetné.

A lap megállapítja, hogy Bogdán már bizonyította, hogy amikor bevetik, megbízható teljesítményre képes, de még mindig túl kevés tapasztalata van ahhoz, hogy első számú kapus legyen.

Bogdán legutóbb a hétvégi Blackburn elleni bajnokin kapott lehetőséget Owen Coyle menedzsertől, és elégedetten nyilatokozott teljesítményéről a Digi Sport szerda esti műsorában. "A szezonban eddig a kupában kaptam lehetőséget, és nagyon örülök, hogy most annak ellenére is bekerülhettem a csapatba, hogy a finn Jussi Jääskeläinen nem sérült" - nyilatkozta a kapus.

"Lehet, hogy a hétvégén is én védhetek majd a Sunderland ellen, szerintem erre azért is van meg az esély, mert jó teljesítményt nyújtottam a Blackburn ellen. Azért edzek keményen, hogy benn tudjak ragadni a kezdőben."