Vágólapra másolva!
Kétgólos hátrányból egyenlített a Győri ETO Kecskeméten a hajrában. Az NB I 27. fordulójának nyitómeccsén a 77. percben növelte 3-1-re az előnyét a KTE, ám egy büntetővel, majd Dudás laza átemelésével egyenlítettek a vendégek.

Monicomp Liga, 27. forduló:
Kecskemét - Győr 3-3 (1-1)
Széktói-stadion, 2500 néző, v: Szilasi
gól: Vujovic (6.), Tököli (47.), Foxi (77.), illetve Dinjar (35.), Pilibaitis (82., 11-es), Dudás (87.)
KTE: Ribánszki - Gyagya, Radanovic, Balogh B., Farkas I. (Koszó, 83.) - Foxi, Ebala, Litsingi (Dosso, 45.), Cukic, Vujovic - Tököli
Győr: Stevanovic - Takács, Djordjevic, Totadze, Völgyi - Ji-Paraná (Dudás, 79.), Kiss (Tokody, 78.), Koltai, Pilibaitis - Dinjar, Aleksidze (Ceolin, 57.)

Hamar előnyhöz jutottak a hazaiak, Vujovic a bal szélről tekert a hosszú felsőbe látványosan. A Győr összekapta magát, majd egyenlített egy megpattanó lövéssel.

Fordulás után a Kecskemét Tököli rutinos megmozdulása után ismét vezett, majd a 77. percben úgy tűnt, eldőlt a meccs: Foxi közelről leadott lövése a felső lécről csapódott a kapuba.

Ekkor jött a Győr nagy hajrája, a zöld-fehérek büntetőből szépítettek, majd a csereként beállt Dudás kilépett a védők vonalából és ügyesen átemelt a kapus felett.