Vágólapra másolva!
A második helyen álló Paks 3-1-re győzött a bennmaradásért küzdő Siófok vendégeként a labdarúgó NB I 28. fordulójának keddi játéknapján, így még mindig nem dőlt el a bajnoki cím sorsa.

Monicomp Liga, 28. forduló:
BFC Siófok - Paksi FC 1-3 (1-2)
Siófok, 700 néző
vezette: Garcia
Siófok: Molnár P. - Mogyorósi, Katona, Fehér, Novák - Csordás, Tusori (Ludánszki, 86.), Lukács, Melczer - Homma - Csermelyi (Henry, a szünetben)
Paks: Csernyánszki - Heffler T., Éger, Fiola, Báló - Sifter (Mészáros I., 60.), Sipeki - Kiss T., Böde, Magasföldi - Montvai (Haraszti, 69.)
gólszerzők: Homma (14.), illetve Sifter (20.), Böde (31.), Éger (86., 11-esből)
sárga lap: Tusori (37.), Katona (64.), Fehér (75.), Mogyorósi (86.)

A hazai pályán leggyengébb mutatóval rendelkező siófokiak kezdtek jobban a bajnoki második Paks ellen, így megérdemelten jutottak előnyhöz, ám egy szabadrúgásból született góllal egyenlítettek a vendégek, akik Böde szépségdíjas találatával meg is fordították a találkozót a szünetre.

A folytatásban Csordás hagyta ki a meccs helyzetét, míg a másik oldalon Éger egy vitatható büntetővel eldöntötte a mérkőzést, igaz, az utolsó pillanatokban még Csernyánszki bemutatott egy bravúrt Henry helyzeténél.

Amennyiben a listavezető Videoton szerdán legyőzi a Kaposvárt, akkor megszerzi története első aranyérmét. A Siófok veresége egyúttal azt jelenti, hogy ebben a körben még biztosan nem eshet ki az utolsó előtti MTK Budapest.