Vágólapra másolva!
Hiába nyert a Manchester Cityvel FA-kupát Carlos Tévez, a Premier League idei szezonjában tizenkilenc gólig jutó csatár az argentin válogatottban aligha jut szóhoz a Copa Américán.

"Tudom, hogy Carlos nagy játékos, ráadásul két vb-szereplésének köszönhetően tapasztalt is, de nálam Lionel Messi viseli a kilences mezt" - nyilatkozta az argentin válogatottat irányító Sergio Batista a Copa Américára készülő csapatról.

"Ebben a pozícióban Messi fog játszani, és rajta kívül Gonzalo Higuaínnal is számolhatok."

Batista május végén fogja kihirdetni a Copa Américára szánt előzetes harmincas keretét, a tornára utazó huszonkét játékost pedig június 8-án nevezi meg.

Sergio Batistát tavaly nyáron nevezték ki az argentin válogatott élére, amely a házigazdája lesz a július 2-án kezdődő Copa Américának.

Carlos Tévez vegyes szezont tudhat maga mögött a Manchester Cityben, ahol előbb távozási szándékát hangoztatta, majd pedig visszavonta. Az angol élvonalban huszonkilenc meccsen többnyire csereként jutott szóhoz, de így is tizenkilenc gólt szerzett, ezzel együtt nagy valószínűséggel a nyáron klubot vált, legutóbb az Interrel hozták hírbe.